Go4inkt regio Eindhoven Weert Venlo Roermond

CANON Pixma MP640 inktpatronen printers

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte

Canon PIXMA MP640 printercanon pixma mp640 printer

Kenmerken Canon Pixma MP640

 • Uitstekende All-in-One Wi-Fi-printer
 • ISO-snelheid van 9,2/8,1 ipm* zwart/wit en kleur ESAT
 • 9600 dpi, 1 pl; foto's van 10 x 15 cm in 20 seconden**
 • Vijf gescheiden inkttanks
 • Scanner met 4800 dpi
 • TFT-scherm van 7,5 cm en Easy-Scroll Wheel
 • Automatisch dubbelzijdig printen, printen op DVD/CD
 • ChromaLife100+***

Uitstekende All-in-One Wi-Fi-printer.

Printen, kopiëren en scannen via een netwerk
De hoogwaardige PIXMA MP640 is ideaal voor ervaren gebruikers en kan via Wi-Fi of Ethernet naadloos worden geïntegreerd in een thuisnetwerk. Kopiëren, scannen en printen met fotolabkwaliteit voor het hele gezin.

Realistische printsnelheden voor documenten
Canon ondersteunt de ISO-industriestandaard voor het meten van print- en kopieersnelheden. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste PIXMA selecteren op basis van werkelijke printsnelheden voor documenten. De PIXMA MP640 biedt ISO ESAT-snelheden van 9,2 ipm* voor zwart/wit documenten en 8,1 ipm* voor kleur.

Prints van fotolabkwaliteit in slechts 20 seconden**
Canons FINE-printkop met inktdruppels van slechts 1 pl biedt een printresolutie van maar liefst 9600 x 2400 dpi: fotoprints bevatten zeer vloeiende kleurgradaties, zonder korrel. Een randloze foto van 10 x 15 cm wordt geprint in circa 20 seconden met de standaardinstellingen.** U kunt ook printen via Wi-Fi, Ethernet, IrDA-IR of Bluetooth (optioneel).

Vijf gescheiden inkttanks
Canons systeem met vijf gescheiden inkten kunnen afzonderlijk worden vervangen, waardoor zo weinig mogelijk inkt wordt verspild. Vier dye-inkten produceren fotoprints van uitmuntende kwaliteit, terwijl de aanvullende zwarte pigmentinkt haarscherpe tekstdocumenten oplevert.

Scanner van hoge kwaliteit
Scan de kleinste details met de scanner van 2400 dpi. De software MP Navigator EX biedt functies voor OCR en PDF-bewerking, aangevuld met diverse opties voor beeldcorrectie. De Auto Scan Mode herkent automatisch wat u scant (ongeacht of het een document of een foto is) en selecteert de juiste instellingen.

Intuïtieve bediening
Bedien de printer met het intuïtieve Easy-Scroll Wheel en bekijk foto's vooraf op het scherpe, heldere TFT-kleurenscherm van 7,5 cm. U kunt scannen naar en printen vanaf een USB-geheugenstick of geheugenkaarten. U kunt ook een compatibele camera aansluiten via PictBridge.

Automatisch dubbelzijdig printen, dubbele papierinvoer en printen op DVD/CD
Dankzij twee soorten papierinvoer kunt u verschillende soorten media (normaal papier en fotopapier) tegelijk plaatsen. Maak gemakkelijk professionele, dubbelzijdige documenten met de functie voor automatisch dubbelzijdig printen. Geef DVD's en CD's een persoonlijk tintje door rechtstreeks op de schijf te printen.

Prachtige, duurzame foto's
Het ChromaLife100+ systeem*** staat garant voor prachtige, duurzame foto's. Bij gebruik van de PIXMA MP640 met originele Canon-inkten en bepaalde soorten Canon-fotopapier blijven herinneringen een leven lang mooi.


Merk: Canon
Artikelcode: 3748B009AA
Model name: PIXMA MP640
EAN/UPC-nummer: 4960999641010
Product family: PIXMA
Categorie: multifunctionals